Little One's Store
Branded Kids Ware
By: Little One Store

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 14-Jan-2009 15:25 Email | Share | | Bookmark
We have moved

our new online store

http://little1store.blogspot.com/

See you there!


Friday, 12-Sep-2008 15:55 Email | Share | | Bookmark
*´¯`•.¸¸.•´¯`*SALE FOR AIDULFITRI 2008*´¯`•.¸¸.•´¯*NEW STOCK*´¯`

Salam semua pengunjung,
Ini antara stock baru yang ada di LOS..
Utk pengetahuan, stok ini kebanyakannya tinggal sehelai sahaja....





Friday, 12-Sep-2008 15:53 Email | Share | | Bookmark
*´¯`•.¸¸.•´¯`*SALE FOR AIDULFITRI 2008*´¯`•.¸¸.•´¯*BOYS*´¯`•.¸¸.



Friday, 12-Sep-2008 15:50 Email | Share | | Bookmark
*´¯`•.¸¸.•´¯`*SALE FOR AIDULFITRI 2008*´¯`•.¸¸.•´¯*GIRLS DRESS*´



Thursday, 21-Aug-2008 09:45 Email | Share | | Bookmark
*´¯`•.¸¸.•´¯`*Testimonial*´¯`•.¸¸.•´¯*



Quote:
"arabell" >> Hi dear, Dah received my order this morning. TQ


Quote:
"dayang" >> I dah rcvd my kain. Cantik!


Quote:
"Mama of two">> Sha dear, I punya larkee skirt pun dah sampai tadi. Kain nyer strechtable and so comfy. Thanks yer. Kami ker Lost World Tambun nanti nak kasi anak I pakai & snap pict. Nanti nak pos dalam blog. Visit ok.... (http://journey-of-two.blogspot.com)


Quote:
" fiza aka mama hannah">> salam, kak lupa nk bg tau dh dpt dh skirt gd010 tu.. lawa... sesuai buat raya.. material cotton.. sejukk je.. sukaaa sgt mekasih yea...


Quote:
" Naiza">> Assalammualaikum... Hai, I dah receveid my order on Wednesday. Thank You.


Quote:
"Ayu">> Puas hati sgt. Saya beli yea 


Quote:
"Dina">> Salam Sha. Anak-anak saya dah pakai dress tu @ its so pretty



Dear LOS valued customers,

Thanks a lot!!
Nnt datang lagi shopping kat LOS yea...
Really appreciated your support!!


*´¯`•.¸¸.•´¯`*Tracking Number Little One Store*´¯`•.¸¸.•´¯`*




Penghantaran 5.08.2008:

1. Anchu : EN 117093110 MY
2. ritz : EN 117093123 MY
3. Nani : EN 117093106 MY

Penghantaran 4.08.2008:

1. Hana : EN 117093168 MY
2. Dayang : EN 117093171 MY


Terima kasih atas sokongan yang diberikan..
Nnt datang shopping di LOS lagi yea...


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net